Air Command Denmark
Flight Information

---

RDAF FLIP
og
FW SKP FLIP

udkommer i to forskellige versioner. Dels den sædvanlige PDF fil med alle siderne efter hinanden, dels en 'Electronic Flight Bag' (EFB) version, hvor menuer, returknapper og 'home' symbol gør det muligt at navigere mellem de enkelte sider i stedet for at skulle scrolle frem og tilbage gennem hele dokumentet.

Vi er meget interesserede i tilbagemeldinger om hvordan EFB versionen virker. Foreløbige erfaringer viser, at det i høj grad er platformsafhængig om det virker godt, skidt eller slet ikke. Send venligst tilbagemeldinger til ftk-fli@mil.dk,så medtages dine erfaringer her nederst på siden.

 

---
 
Download nuværende FLIP - effective date 2021-12-30  her:
 
RDAF FLIP - PDF version her
RDAF FLIP - EFB version her  
 
FW SKP FLIP - PDF version her
FW SKP FLIP - EFB version her
 
 
---

 

Platform PDF reader Erfaringer
Samsung Galaxy Note 3 PDF reader for Drev Virker ikke. Readeren opfatter ikke bogmærker.
Polaris Office Viewer Virker ikke. Readeren opfatter ikke bogmærker.
PDF reader for DropBox Virker glimrende. Hurtige og præcise sideskift. Tilpasses til sidebredde, selvom det burde være hele siden, så der er en lille smule 'luft' foroven og forneden.
Adobe Acrobat Reader Bogmærker virker, men siden tilpasses til sidebredde, selvom det burde være hele siden. Desuden er der en bar foroven og forneden, som tager yderligere af siden. På grund af den høje skærm går det lige, og Adobe Acrobat Reader virker bedre på telefonen end på iPad'en.
iPad 64GB Safari Bogmærker virker men kun langsomt. Efter få sideskift begynder der at komme sorte sider ind imellem. I praksis ikke anvendelig.
iBooks Virker glimrende. Ikke lynhurtigt (ældre iPad) men OK. Tilpasses til hele siden, og her ser man tydeligt, at der er for meget 'papir' for oven.
Adobe Acrobat Reader Bogmærker virker, men siden tilpasses til sidebredde, selvom det burde være hele siden. Desuden er der en bar foroven og forneden, som tager yderligere af siden. Så der skal scrolles en lille smule hele tiden.